Известие

Collapse
No announcement yet.

kude moga da si kupa kabeli za alfa 164 V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• kude moga da si kupa kabeli za alfa 164 V6

Molq pomognete.

В Косер провери ли ?
    Там имат на TESLA
    Магазините на BOSCH също трябва да има . Но се приготви за сериозна цифра .
    И най вероятно с поръчка и чакане
    Другият (ефтин) вариант е кабели на метър - мериш режеш сглобяваш .
    Може да кажеш и от кой град си за да е по лесно ориентирането
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от deni22 Покажи съобщение
      Molq pomognete.
      Поне си напиши кода на мотора!

Comment

И пиши на кирилица!
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Кода може и на латиница ... щот е с цифри

Comment

Ето го и човека ( spe4elist ) който може да ти свърши работа
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Благодаря Ви за отговорите. Алфата ми е 164 2.0 V6. Какъв код искате. Мога да дам номера на мотора. Какъв е този Косер, не съм го чувала.

Comment

Мале тия жени на кви машини се хвърлят напоследък . .
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Учим сме от вас.

Comment

В Косер проверих - нямат. Някой продава ли кабел за диагностика за Алфа 164 2.0 V6.

Comment

Така
                      1. На талона на колата има номер на рамата 17 символа - буквите ZAR следвани от 14 цифри . Преписваш си ги и пишеш на колегата spe4elist лично съобщение за да те уреди .

2.Само кабел за диагностика няма да ти свърши работа . Трябва си и софтуер за целта . Имат ги в диагностичните центрове на BOSCH . Ако нямат значи просто не си за там .
                      3. Пиши от кой град си за те насочим към някого

Comment

Код или тип на двигателя. В случая нещо като 641.01 или 641.02. В краен случай може и VIN (номер на шаси).
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Това е друго нещо. Мотора няма код, а номер. Номера е AR641020168800. Аз съм от София. Кабелите за диагностика не си ли вървят със софтуер. Аз иначе имам програмата за диагностика.

Comment

Първоначално публикувано от deni22 Покажи съобщение
                            Това е друго нещо. Мотора няма код, а номер. Номера е AR641020168800. Аз съм от София. Кабелите за диагностика не си ли вървят със софтуер. Аз иначе имам програмата за диагностика.
                            http://www.programatoribg.com/ Ako искаш провери тука и ги питай дали имат кабел като за твоята кола . Има си цени и инфо . Само това мога да ти предложа за САМОдиагностика .
                            А кода на мотора ти е 641.02

Comment

Благодаря ти Съни. Това ще ми свърши работа.

Comment

Working...
                              X